Bors de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 5716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti medii(eu am avut macrou congelat)
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 2 linguri bors instant
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Se pun legumele la fiert cu sare si piper.Separat se fierbe pestele in apa cu sare .

Cand sunt aproape fierte legumele se adauga orezul si se mai lasa 10-15 min pana fierbe.  Cand acestea s-au fiert se adauga pestele scurs si se lasa la foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 21:06

tare buna aceasta ciorbica..............

kamy 1

21.11.2010, 23:31

ce dor imi enu am mai mancat demult 5f

Sylvia 1

26.11.2010, 18:18

Asta e ciorbita mea preferata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu orez si ciuperci